1.

Anlık Çalışan ve Saha Takibi

Yapay zeka sistemimiz ile sahadaki faaliyetleri anlık olarak izleyerek potansiyel riskleri ve uygunsuzlukları tespit ediyor. İşçilerimizin güvenliğini ön planda tutarak, olası kazaları önceden görebiliyor ve bu sayede gerekli önlemleri zamanında alabiliyoruz. Şirketlerin iş güvenliği süreçlerini güçlendirmek için, sistemimiz sahadaki riskleri ve uygunsuzlukları tespit ederek işletmelere anlık uyarılar gönderiyor. Bu sayede, şirketler iş güvenliği standartlarını koruyarak iş kazalarını önleyebiliyor ve yasal düzenlemelere uyum sağlayabiliyor.

2.

Ergonomi Kontrolü

Geleneksel ergonomik risk izleme yöntemleri genellikle manuel değerlendirmelere ve periyodik denetimlere dayanmakta ve kuruluşları gözden kaçan tehlikelere ve gecikmiş müdahalelere karşı savunmasız bırakmaktadır. Müşterilerimize, potansiyel ergonomik tehlikelerin çalışan sağlığı için risk oluşturmadan önce belirlenip ele alındığı işyerleri yaratmalarına yardımcı olmak önceliklerimizdendir.

3.

Giyilebilir Teknoloji

Giyilebilir akıllı cihazlara entegre olabilen ve bu cihazlardan elde edilen verileri işleyebilen yapay zekası sayesinde aisg sizlere anlamlı sonuç ve bunlara uygun çözümler sunma imkanına sahiptir.

4.

Çevrimiçi Eğitim ve
Online Belgelendirme

ISG profesyonellerinin eğitimi ve çalışanların eğitimi iş güvenliği alanında gelişim sağlamak için oldukça önemlidir. AISG profesyoneller tarafından hazırlanmış sertifikalı eğitimlerle çalışanların eğitimlerinin desteklenmesini sağlar.

5.

Dijital Dokümantasyon

Dijital dokümantasyon sistemi sayesinde çalışma sahanızda evrak doldurma işlerini çevrimiçi olarak halledebilir, gereksiz kağıt kullanımından kaçınabilir, gereksiz vakit kaybından kurtulabilirsiniz.

6.

Takım Çalışması

AISG yapay zeka botu göndereceğiniz e-postaları analiz eder ve sizlerin söylemek istediklerinizi daha profesyonel bir şekilde söylemenize olanak sunar. Çalışanlar arası iletişimin güçlü bir şekilde yürümesini ve takım çalışmasının desteğini sağlar.

İş güvenliği konusunda daha güvenli ve verimli bir çalışma ortamı sağlamak için yapay zeka tabanlı çözümlerimizi keşfedin.